Web
Analytics Made Easy - StatCounter
MEDLEMSSIDEN / INFO


Digitalt Vinlotteri 


 Det bestilles/kjøpes lodd hos Lars S. på hans telefon 917 96 817 med en tekstmelding (SMS)1.     Det bestilles/kjøpes lodd hos Lars S. på hans telefon 917 96 817 med en tekstmelding (SMS).

a.      Oppgi navn, antall lodd à kr 10. (Prisen er doblet fra i fjor for å slippe å legge inn så mange felt i trekningstabellen, men man kan jo kjøpe færre lodd!)

b.     Det kan bestilles/kjøpes lodd på fra og med søndag før møtet - til og med kl 2000 på møtedagen. Kjøp gjerne på forhånd, så slipper du og Lars S å tenke på dette under møtet. Loddene blir nummerert fortløpende i treknings-tabellen, man kan altså ikke velge loddnummer slik som vi hadde muligheten til i møtene. Bestillingen er bindende og blir ikke bekreftet.


2.     Deretter må du betale riktig beløp med VIPPS til nr 535089 (eller skriv inn Moss Rotaryklubb). Oppgi navn og antall lodd der også. 

 

  Merk: Etter erfaringen fra første gang, er det kan hende mest praktisk å starte med å vippse penger. Legg inn en tekst i VIPPS'en under beløpet med navn og antall lodd. Deretter kan du dele kvitteringen fra vippsen til LArs S via SMS. I såfall slipper du å sende egen sms til Lars etterpå.   

 

3.     Mot slutten av møtet vil Lars foreta trekningen blant de loddnr som er solgt til den kvelden. Trekningen foretas maskinelt – og garantert tilfeldig – ved at en «generator av tilfeldige tall» kommer opp med et tall blant de som er solgt.

 

4.     Vinneren bli underrettet på SMS dersom han/hun/hen ikke er til stede i møtet og kan evt. be om å få vekslet inn vinflasken i en gavepakning med 2 flasker eplemost dersom slikt ønske fremsettes umiddelbart. Gevinsten blir distribuert til vinneren i løpet av samme uken, slik at den kan nytes påfølgende TV-helg.

Da er det bare å bestille lodd. Du trenger ikke å delta på møtet for å delta i lotteriet VIPPS i Moss Rotary


Det var ønskelig fra noen medlemmer  som ønsket VIPPS

Det er åpenbart mange som har sluttet helt med kontanter. 


Vår VIPPS kontonr er : 535089.


                                                                                                                                                                               


Møteinformasjon

Møtested: Kias, Krapfoss
Adresse: Vålerveien 65
Postnummer: 1597
Sted: Moss
Land: NO
Møtedag: Mandag
Møtetid: 19:30:00
Møtespråk: no

Eiendomsmarkedet i Moss
30. aug. 2021, 19.30 - 20.30

v/Synnøve U.Rosnæs, Eiendomsmegler 1

Les mer


Årets tema fra RI President Shekar mehta
rotary lenker

Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

NORFO - Rotary RSS

Loading RSS...

District - Rotary RSS

Loading RSS...